Om os
Vores oksekød kommer fra Kildegaarden i Kronjylland, der udelukkende har fritgående kødkvæg som græsser på store eng- og naturarealer langs Mariager fjord. Kildegaarden har en rigtig høj dyrevelfærd og producerer en fantastisk kvalitet af okse- og kalvekød.
Grisekødet som vi anvender hos Skibhus Slagteren kommer fra Svendborg Slagtehus som producerer Svendborg Gourmetgris. I samarbejde med lokale svineproducenter udvælges de bedste grise for at skabe grisekød i en klasse for sig. Kødet modes på bedste vis og nedkøles langsomt for at opnå saftigt kød med masser af smag.
Vi er fire partnere, som hver ejer 25% af butikken

Kim Kristoffersen
52 år
Uddannet kok fra Bromølle Kro med 30 års erfaring fra bl.a. Irland, USA og senest ni år som køkkenchef på Hotel HCA/Odeon

Kristian Pedersen
26 år
Uddannet gourmetslagter hos Allégården og har efterfølgende arbejdet for Meny Mågebakken og Otterup.

Peter J. Korsholm
43 år
Uddannet butiksslagter hos Slagter Broe med 20 års erfaring og speciale i pølsemageri i diverse supermarkeders slagter- og delikatesseafdelinger.

Jimmi Korsholm
44 år
Vinmand og indehaver af Korsholm Vin, som leverer vin til bl.a. Michelin restauranterne Geranium, Kokkeriet og Domestic